Design van jaarverslag Cultureel Studentencentrum Usva
Bekijk het design voor het jaarverslag van Cultureel Studentencentrum Usva. Uitdaging: een balans vinden tussen zakelijk en anderzijds jong en cultureel.
design, vormgeving, jaarverslag, Usva, Cultureel Studentencentrum Usva, cultuur, kunst, designteam, duotone, cultureel imago, jong, zakelijk
289
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-289,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,carpi-child-child-ver-,capri-ver-2.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Jaarverslag Usva

Jaarverslag Usva - portfolio - afbeelding 1
Jaarverslag Usva - portfolio - afbeelding 2
Jaarverslag Usva - portfolio - afbeelding 3
Jaarverslag Usva - portfolio - afbeelding 4
Jaarverslag Usva - portfolio - afbeelding 5
Jaarverslag Usva - portfolio - afbeelding 6
Jaarverslag Usva - portfolio - afbeelding 7
Jaarverslag Usva - portfolio - afbeelding 8

Jaarverslag Usva

 

Het project

Mijn eerste echte werkervaring als designer deed ik op bij Cultureel Studentencentrum Usva, (2009-2014). Ik kreeg te maken met echte deadlines, opdrachtgevers, drukkers en zag voor het eerst dat mijn werk ook echt in gebruik werd genomen. Ik maakte deel uit van het designteam en kreeg de kans om mezelf te ontwikkelen als professioneel designer en te experimenteren met verschillende stijlen. Eén van de terugkerende opdrachten was het ontwerpen van het jaarverslag.

 

Usva biedt verschillende cursussen op het gebied van kunst en organiseert culturele evenementen. De foto’s in het verslag sluiten aan op deze onderwerpen en ondersteunen dit visueel. De afbeeldingen hebben een duotone effect, omdat het de aandacht trekt, kracht uitstraalt en een mooi contrast vormt met de zakelijke inhoud. De primaire kleur van de branding is rood en ik heb dit gecombineerd met blauw en de som van deze kleuren: paars.

 

Het was een interessante uitdaging om een balans te vinden tussen de enerzijds zakelijke inhoud en anderzijds het jonge en culturele imago van Usva.

 

Opdrachtgever

Cultureel Studentencentrum Usva

 

Rol

Visual Designer (Print)

 

Categorie

Graphic Design, Illustration, Print

 

Gerelateerde projecten