Over | Harma Makken - Visual Designer
Nieuwsgierig naar mijn ervaring als designer? Lees over hoe ik sinds 2009 werkzaam ben als designer en sindsdien al aan veel leuke projecten heb gewerkt!
Visual designer, harma makken, design, ontwerp, vormgeving, Academie Minerva, Groningen, non-profit, multidisciplinair, IBM, design team, idee, ideeën uitwisselen
131
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-131,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,carpi-child-child-ver-,capri-ver-2.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Over mij

Hi!

Leuk dat je nieuwsgierig bent!

 

Ervaring

Ik ben sinds 2009 werkzaam als (visual) designer en in 2011 afgestudeerd aan Academie Minerva te Groningen als grafisch vormgever en illustrator. De eerste jaren na mijn afstuderen hield ik me bezig met het designen van drukwerk (posters, brochures, boeken) en websites. Ik heb veel ontworpen voor de non-profit sector en in multidisciplinaire teams gewerkt (o.a. samen met developers, animatoren, filmmakers, musici en copywriters), wat naast leerzaam ook heel leuk was.

 

In 2014 ben ik bij IBM gaan werken, waar ik onderdeel ben van een veelzijdig designteam en waar ik werk voor uiteenlopende (inter)nationale klanten. Ondertussen heb ik leren animeren en heb ik een hoop meer geleerd over UX design.

 

Side Projects

Naast de activiteiten in mijn dagelijkse (werk)leven heb ik een voorliefde voor (handmatige) drukwerktechnieken; denk aan zeefdruk, risoprint, linosnedes. Daarnaast trek ook het productontwerpen mij aan en kijk ik ondertussen zelfs naar mogelijkheden om mijn eigen lampontwerpen te ontwikkelen. Kortom: ik heb een zeer brede interesse en eigenlijk kan en wil ik ook niet kiezen wat ik het allerleukste vind!

 

Meer informatie?

 

Ben je nieuwsgierig, heb je vragen of wil je ideeën uitwisselen? Dan kan je natuurlijk altijd contact met me opnemen!

Organisaties waar ik voor heb gewerkt: